Sponsrad video: Äntligen! LJUST BRÖD MED FULLKORN. GOTT OCH *NOTTI-TATTI-TATTA-TAAA

Ni som läser min blogg vet att jag gillar bröd. Köpt, hembakat, ljust, mörkt, surdeg, jäst, bakpulver, sött, syrligt, etc spelar ingen roll. Gäller bara att kombinera rätt bröd med rätt pålägg och så har du en fantastisk matupplevelse!

Helst vill jag att brödet jag äter ska vara både gott och nyttigt. Ofta är det så att mörkt bröd är nyttigare än ljust, men det finns självklart undantag. Många barn väljer bort mörkt och grövre bröd eftersom de inbillar sig att det inte är gott och föredrar det ljusa brödet. Då är det tur att det finns ljusa bröd som också innehåller mycket nyttigheter.

Pågen Äntligen

Som jag skrev om häromdagen har jag som medlem i Pågens brödpanel testat det ljusa brödet Äntligen som faktiskt innehåller hela 25% fullkorn och 7% fiber. Enligt en EU-förordning om närings- och hälsopåståenden får man inte längre marknadsföra livsmedel med ordet nyttigt. Pågen har i sin marknadsföring därför valt att istället säga att Pågen Äntligen är ett ljust bröd med fullkorn – som både är gott och notti-tatti-tatta-taaa.

Pågen Äntligen finns i fyra olika varianter: Subs, Sandwich, Havre Sandwich och Toast, alla med samma höga fullkorn- och fiberinnehåll.

Detta är ett sponsrat inlägg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.