TÄVLING – Vinn barnklockor från KooKoo

Du har väl hört talas om barnklockorna från KooKoo? Det är jättefina och roliga väggklockor som varje hel timma låter som en fågel som kvittrar, ett lejon som ryter eller en häst som gnäggar. Bara för att ta några exempel på de olika lätena.

Klockorna finns olika utföranden. Dels KooKoo den sjungande fågelklockan som låter dig vakna till härligt fågelkvitter istället för en ilsken signal från väckarklockan eller mobiltelefonen. Dels KooKoo Kids som finns i två varianter – KidsWorld och KidsZoo. Dessa tar en till djur på landet och djur som kan finnas på zoo. Alla klockarna ställer automatiskt av sig vid mörker så man behöver inte oroa sig för att bli väckt mitt i natten av tex en gris som grymtar.

Klockorna är naturtroget handmålade av en barnillustratör. De är jättefina! En annan bra sak är att om barnen blir nyfikna på de olika djuren finns det medföljande texter till varje motiv. På så sätt lär sig barnen klockan och djuren samtidigt på ett inspirerande sätt. 

Klockorna finns att köpa i klock-, barn- och presentbutiker.

Nu har jag fått möjligheten att tävla ut tre (3) KooKoo-klockor. Det är en KidsZoo med orange ram, en KidsZoo med träram och en KidsWorld med träram. Klockorna kostar 579 kr per styck. Det du behöver göra för att ha chans att bli en lycklig vinnare är att i en kommentar till detta inlägg motivera varför just du ska vinna en barnklocka från KooKoo och vilken du i sådana fall vill vinna. Sedan ska du gilla KooKoo på Facebook och även dela detta inlägg på din Facebook-sida. Tävlingen pågår till och med söndag 7 oktober 2012 kl 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig ifall du har turen att vinna. LYCKA TILL!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

35 svar

 1. Ylva skriver:

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en sådan klocka. Har en tjej som är mitt uppe i att lära sig klockan, en tjej som har ADHD och som skulle fungera suveränt med att koppla olika bilder till olika tider. Sedan har vi ju treåringen å så bara skulle tycka det var helcoolt om klockan låter som alla olika djur.
  Om jag vinner en klocka skulle jag vilja ha en Kidsworld med de olika svenska djuren.

 2. Vilken härlig tävling 🙂 Vill gärna vinna en av klockorna till mina yngsta döttrars rum 🙂 De skulle bli överlyckliga om de fick en 🙂
  Gärna Kids Zoo med träram 🙂
  Jag har gillat och blev nr 35 tror jag (Ewa Svedmarker Fd Wikström)
  Och så delar jag via min Fb oxå 🙂
  Kram

 3. Andreas skriver:

  Hej Jessica 🙂

  Likade KooKoo på facebook men vet inte hur man ska dela det här inlägget ?

  Våran dotter Alicia fyller snart 4år och KooKoo klockan skulle bli så snygg på väggen i hennes rum, tänk vilken bra present det skulle bli!

 4. admin skriver:

  Man kopierar länken till min tävling, klistrar in den i ditt statusfält och så uppmuntrar du alla de som du har som kontakter att också vara med och tävla om dessa fina priser 🙂 Eller klistra in den i statusfältet och skriv bara något i stil med att du tävlar om fina klockor på en jättebra blogg 🙂 Ja, du förstår nog nu!!! Huvudsaken att du delar med dig av länken till tävlingen på din status! Kram!!!

 5. åh jag är gärna med! vi väntar vårt första barn så ett barnrum ska så småningom inredas och en fin klocka vore verkligen toppen 🙂

  denna skulle bli jättefin i lill*ns rum : http://www.kookoo.eu/SE/vogeluhren/KidsZoo/index.php# med träramen =)

  gillat på fb, nathalié teodorson och tipsat om tävlingen där 🙂

  tipsar även på bloggen:
  http://yarp.blogg.se/2012/september/jag-tavlar-hos-familjen-sundberg.html#comment

  håller tummarna, detta vore perfekt att vinna till barnrummet =)
  kram nathalié
  n.teodorson@gmail.com

 6. Jessica Hellström skriver:

  Har gillat på Facebook, blev gillare nummer 38 och delade tävlingen i min tidslinje (http://www.facebook.com/jessica.hellstrom.58)
  KidsZoo med orange ram skulle jag vilja vinna till min son som tycker det är så roligt med djur och hur de låter, kan tänka mig att jag som förälder lär tröttna på lätena från klockan efter ett tag, men det är det värt 🙂 Min son kommer älska den!

  Kram Jessica

 7. liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar om en Kids World klocka, har gillat och delat på facebook, liselotte andersson
  Skulle vara roligt att vinna en så fin klocka med många djur på, skulle passa jättebra till mitt barnbarn Hugo som älskar djur och att härma dessa.

 8. Jag är med, deras klockor är underbara! Sonen skulle älska KidsZoo med orange ram. En fin klocka kan göra det lite mer intressant och roligare att lära sig klockan i framtiden.

  Gillar på facebook – Caroline Andersson
  Delat på facebook – https://www.facebook.com/CarolineAndersson93

 9. Mikael Gustafsson skriver:

  Hej!

  Gillat och Delat!

  Jag önskar KidsZoo med orange ram. Det kanske skulle få dem att titta mer på klockan så de kommer i tid.

 10. christina olsson skriver:

  Jag är me o tävlar för mitt barnbar Linuz 4år

 11. Sara c skriver:

  Jag är gärna med och tävlar:) sonen älskar klockor och djur så detta är en perfekt kombination som skulle göra sig såå fin på väggen i hans nya rum. Tror han skulle bli allra gladast för en KidsWorld med träram!

  Har både gillat och delat på fb.

 12. Eva Mårtensson skriver:

  Jag skulle jätte gärna vilja vinna Kids World med träram! Det hade blivit en underbar julklapp till mitt älskade lilla barnbarn<3

 13. Anne skriver:

  Åh, det skulle jag vilja ha! Titus börjar precis visa intresse för klockan, och försöker lära sig hur det fungerar. En fin och rolig djurklocka skulle verkligen uppskattas! Vilken som helst, det spelar sannerligen ingen roll, men allra helst kanske en KidsWorld – charmigt med bondgårdsdjur. Jag gillar KooKoo och delar tävlingsinlägget!

 14. Jag är gärna med och tävlar om någon av KidsZoo klockarna.
  Har tipsat på FB (Anna Karlsson)

  https://www.facebook.com/edtannk

  Har även länkat här

  http://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2012/09/30/klocka-710/

  Sonen som är 5 år är jättenyfiken på det här med klockan och fråga ofta hur mycket den är. Vore jättekul för honom att få en sådan i julklapp.

 15. Annica skriver:

  Jag vill vinna för min dotter håller på att lära sig klockan i skolan, och ha den här klockan i köket/sovrummet hennes kanske lär henne bättre och att hon kanske lär sig om hon hör ett ljud att klockan är 8 och att det är dags att sova 😀

  Gillar på fb och har delat. – Annica Nilsson.

 16. Jennie L skriver:

  Klart att jag vill vara med och prova lyckan!Jag älskar att pyssla och göra om där hemma, men jag studerar, och är ensamstående med mina barn, så ekonomin är verkligen stram! Då lär man sig alla knepen med att inreda på budget och jag har lärt mig att inreda enkelt och förnya i de små detaljerna som trots allt är det som gör störst skillnad!Denna klocka var ju super fin och skulle passa bra i pojkarnas rum! Gillar som nummer 42 och hoppas på tur!

 17. Jennie L skriver:

  Glomde att skriva att det inte spelar nagon roll vilken jag far om jag har turen med mig, de ser ju super fina ut allihopa!

 18. Thina skriver:

  Vilka underbara klockor. Kan kanske äntligen lära tolvåringen en analog klocka. Tre åringen kommer att älskar den och mitt kök kommer att pyntas fint
  Gillat och delat (Thina Lejon)

 19. Emma Elliott skriver:

  Jag skulle vilja vinna en klocka till min 2,5-åriga dotter som håller på att lära sig att räkna och älskar att låtsas kunna tala om vad klockan är!

  Jag skulle nog välja en KidsZoo-klocka, eftersom hon älskar djur.

  Har gillat på FB och delat.

 20. Kim F skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla. Min son som både älskar klockor och djur skulle bli jätteglad, det är jag säker på. Vinner vi spelar det ingen roll vilken klocka vi får, dom är lika fina allihop.

  Gillar på facebook och delar under morgondagen då jag kommer till en fungerande dator. Jag kan inte kopiera länkar på den här. Du hittar iaf länken här sedan http://www.facebook.com/kim.falkenstrom

 21. Camilla Sandmark skriver:

  Hej!
  Jag skulle helst vilja vinna kidsworldklockan till min lilla guddotter som bor just på en bondgård och nog kommer att känna igen många av djuren på klockan som sina ”kompisar”!
  Det vore ju helt fantastiskt att de nästan alla är med! Det är väl bara åsnan som saknas där på gården!

 22. Annika Nilsson skriver:

  Hej!

  Jag har gillat och delat på FB (Annika Nilsson) och skulle vilja vinna KidsZoo med träram.

  Efter att ha bott några år i Afrika längtar lillan dit igen,
  till de häftiga, exotiska djuren som blivit hennes vän!
  Med KidsZoo klockan kan hon räkna varje minut,
  se ”vännerna” på väggen när längtan blir för akut!

 23. Emelie S skriver:

  http://www.facebook.com/emelie.svensson.77377

  Gillat KooKoo på facebook så klart!

  Jag bara älskar dessa klockor. Man behöver väl inte vara barn för att vinna? Jag är då väldigt barnslig själv, men klart skulle barnen här få stor glädje och användning för denna underbara klocka också!

  Vilken klocka spelar ingen roll jag är lika tokig i alla!

 24. Josefine skriver:

  Gillat och delat på min facebooksida

  Sönerna är galna i alla sorts djur
  så skulle vara kul att få ge dom en klocka med djur på 🙂
  Kidszoo hade passat fint så att vi kan vara på zoo varje dag:)

 25. Karin D skriver:

  Jag gillar på FB och har tipsat om tävlingen:
  http://www.facebook.com/karin.danielsson.10

  Jag skulle gärna vilja vinna en av KidsZoo-klockorna (helst den med träram). Vi har skapat oss ett litet dilemma här hemma. 2 1/2 årige sonen har vant sig vid att han ska gå och lägga sig klockan åtta, men nu försöker vi få honom i säng lite tidigare för att det ska passa bättre med hans lillebrors nattning. Då storebror vet att när klockan är åtta pekar den stora visaren rakt upp har vi helt sonika fått ställa om den stora väggklocka i vardagsrummet så att den numer går för fort. Sakta men säkert har vi på detta sätt flyttat tillbaka nattningstiden 15 minuter. Dock återstår det ytterligare 15 innan vi nått dit vi önskar.
  Denna felställning av klockan tenderar vi dock att glömma i andra sammanhang och det börjar bli rejält irriterande. En speciell klocka som skulle vara sonens egen och initellt kunde vara ställd enligt ”äldste sonens nattningstid” vore super och skulle underlätta livet.

 26. Nadia skriver:

  Sonen gillar djur och håller på att lära sig klockan, så en klocka med ram i hans favoritfärg orange hade varit väldigt uppskattat! 🙂
  Har gillat och delat och hoppas nu på tur… 🙂

 27. susanne hassoun skriver:

  vill vinna till min lilla sessa ( mitt barnbarn ) för hon ska snart börja lära sig klockan har gillat och delat

 28. Johanna Karlsson skriver:

  Min son fyller i december fyra och det vore vore toppen att få ge honom denna klocka i present.
  Dels för att han precis har börjat intressera sig för klockor, men framför allt för att det kanske skulle kunna ”dämpa” våra kaosmornar lite.
  Han må fylla 4, men på morgonen är han som en 14-åring! När vi väcker honom genom att säga godmorgon ignorerar han oss först. Drar vi upp rullgardinen drar han täcket över huvudet och sover vidare. Om vi sätter oss vid sängkanten och försöker dra bort täcket ropar han ”stäng döjjen, jag vill va ifjed”! Även om det är väldigt skrattretande så är det ganska frustrerande att väcka honom så vi hinner i tid till dagis. En klocka som väcker honom med djurläten kanske kan få honom att vakna i sin egen takt och göra honom (och oss) lite fnissiga, så att vi tillsammans kan busa igång morgonen istället 🙂

  Jag tycker båda klockorna var lika fina så jag kan inte välja, det spelar ingen roll vilken om vi skulle vinna.

  Har gillat och delat denna länk på min facebook.

  //Johanna

 29. Jag är med och tävlar! 🙂 Jag skulle vilja vinna KidsZoo med orange ram. Min son har lärt sig räkna nu och är väldigt intresserad av klockan nu. Han frågar hela tiden vad klockan är och försöker lista ut vad den är med. Denna klockan hade varit ett bra hjälpmedel till att han ska kunna lära sig klockan på ett bra sätt.
  Jag gillar på facebook- Debora Persson och delar även!

 30. Madeleine Andersson skriver:

  Delar och gillar på f.b vinner jag önskar jag helst en kidsworld med träram. Tänkte faktiskt ta med den till mitt arbete på en avd där de ligger sjuka barn. Ett av rummen kan behövas piffas upp med denna klocka som man blir glad av. Sen tror jag alla barn oavsett de kan klockan eller inte kommer tycka om den för vilka barn gillar inte djur. Sen kan de fungera som en avledare i olika jobbiga moment för barnen med de fina bilderna. Föräldrarna får i sin tur oxå Veta vad tiden är.

 31. johanna skriver:

  Vill gärna vinna kidz world klockan då jag arbetar på en förskola där vi introduserar ett nytt svenskt djur i veckan och för att barnen vill lära sig klockan så vore denna klocka väldigt pedagogisk hos oss..

 32. Pia skriver:

  Har vikarierat i en skola där klassen hade en sån klocka – kunde inte fatta varifrån det helt plötsligt hördes djurläte. 🙂

  Jag håller på att packa julpaket som av Hoppets stjärna skickas till fattiga familjer i Lettland och Rumänien. Ett paket med spel, leksaker etc kommer gå till ett barnhem. De har svårt få pengarna att räcka till mat – skickar man en låda pasta blir det fest. Inredning är alltså inget man kan satsa. Tänk vad härligt det vore med en sån klocka på väggen där!
  Kids zoo är allra finast, följt av Kids world.

  Gillar och har delat.

 33. Marianne Selin skriver:

  Skynda skynda…
  som relativt nybliven farmor FARMOR!! Så vill jag vinna en klocka till ADAM .Den med träram då.

 1. september 26, 2012

  […] genom att klicka här.   Kategori Tävling | Skriv en […]

 2. september 30, 2012

  […] HOS FAMILJEN SUNDBERG Share this:TwitterFacebookGillaGillaBe the first to like this. Det här inlägget postades i […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *