Veckans filmpremiär i samarbete med Film2Home

Dags igen för nya premiärfilmer på Film2Home. Den här veckan har följande filmer premiär: Frankenweenie, 10 years och So undercover. Även den här gången mycket lockande filmer.

Veckans film blir Frankenweenie. Det är en animerad familjefilm, i helt svartvit format. Filmen fick nomineringar till bästa animerade film både för Oscar- och Golden Globe-galan. Filmen är en historia om en pojke och hans hund. Efter att oväntat ha förlorat sin älskade hund Sparky bestämmer sig unga Victor för att använda vetenskapens krafter och återuppväcka sin bäste vän – med bara några små förändringar. Han försöker gömma sin hemmagjorda skapelse, men när Sparky smiter ut så inser Victors klasskamrater, lärare och hela staden att det kan innebära monstruösa problem att ta vetenskapen i egna händer.

Återkommer som vanligt med en recension inom kort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *