Linnebröllop

Skål på vår bröllopsdag

Igår firade jag och maken 9-årig bröllopsdag, även kallat Linnebröllop. Tänk vad tiden går. Känns som det var igår vi gifte oss på stranden på Koh Samui, Thailand och lika kära är vi än!

Vi har så mycket att stå i att vi inte hinner fira på tu man hand just nu men finare middag lyckades vi i alla fall sätta ihop igår och vi firade ihop med barnen. Finare middag kanske är fel ord men det blev en flaska skumpa, förrätt, huvudrätt och efterrätt och vi valde dricka och mat vi båda såg fram emot. Finare för oss med andra ord.

Getosttoast

Kvällens förrätt blev getosttoast. Jag älskar kombinationen av frasigt bröd, salt ost och söt honung. Så gott!

Sushi och miso-soppa

Fräsch och god sushi

Till huvudrätt köpte jag hem sushi från en av Stockholms bästa sushikrogar. Till oss vuxna blev det en varsin Sushi Moriawase, dvs 15 bitar varav 4 lax, 2 räkor, 1 tonfisk, 1 avokado, 3 sjögräsrullar, 1 bläckfisk, 1 Hoki-mussla, 1 laxrom och 1 ål. Vi delade med oss några till barnen, annars hade vi inte fått i oss allt.

Efterrätt på Linnedagen

Till efterrätt blev det en prinsessbakelse från bästa bageriet. Mattias stora favoritbakelse/tårta och han är rätt kräsen när det kommer till sötsaker. Personligen gillar jag inte marsipan men bara man pillar bort den så är resten en riktig höjdare.

Det blev verkligen en toppenkväll med god mat, härligt familjeumgänge och mys! Nu ser vi fram emot många fler år till tillsammans!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.