Vinnare av adventskalendern 3 december

Nu är det dags att presentera vinnare av adventskalendern 3 december. En oerhört populär tävling och jag förstår att ni är många som vill vinna en Lego Star Wars, First Order Snowspeeder (75100). Gustaf ska få en sådan i julklapp och det kan vara årets bästa present!

Lego Star Wars, First Order Snowspeeder (75100)

Lego Star Wars, First Order Snowspeeder (75100)

Den lyckliga vinnaren är Helena B.

Stort GRATTIS. Vinnaren är kontaktad via mail.

Glöm inte att fortsätta följa med på bloggen. Det kommer många fler chanser att vinna riktigt fina priser till ett värde av tusentals kronor! Faktum är att ytterligare ett legopaket kommer att tävlas ut här så missa inte lucköppningen varje dag. Just nu är lucka 4, lucka 5 och lucka 6 öppna.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Helena B skriver:

    Stort Tack! Jag är såå glad för denna vinst, kommer att göra succé hos sonen eller om båda sönerna får dela 🙂 Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *