Fudgesås från Fudge Kitchen

Fudgesås från Fudge Kitchen

Fudgesås från Fudge Kitchen

Ett mycket populärt godis så här under juletider är fudge. Fudge är en mjuk chokladkola som passar perfekt på julens gottebord. Uttrycket fudge uppstod då man skulle framställa toffee-kola för många år sedan men misslyckades. Uttrycket fudge betyder misstag, vilket gav namnet till denna sötsak. Fudge finns inte bara i godisformat utan även som sås. En sådan är fudgesås från Fudge Kitchen.

Fudgesås från Fudge Kitchen

Sea salted caramel med karamellig smak och lätt sälta.

Fudge Kitchen använder sig bara av de allra finaste råvarorna och det märks verkligen på utseende, konsistens och smak. Smöret är utbytt mot grädde vilket ger extra krämig konsistens och riktigt smakrik sås. Fudgesåsen kommer i tre olika smaker – Sea salted caramel, Vanilla toffee och Rich chocolate. De är goda att ringla över glass eller en mjuk kaka.

Fudgesås från Fudge Kitchen

Krämig konsistens på vår fudgesås

Fudgesås från Fudge Kitchen

Perfekt att ringla över glass eller mjuk kaka.

Jag och barnen testade Sea salted caramel över vaniljsåsfylld sockerkaka serverad med en kula vaniljglass. Såsen hade en god karamellsmak med lätt sälta. Inte alls så söt som de billigare såserna brukar vara, utan hade en perfekt balans mellan sött och salt. Krämig och god och pricken över i!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *