Äntligen nya gubbar

Vi har en överlycklig kille här hemma idag. Vi fick nämligen hem ett stort paket med fem olika Skylanders SWAP Force-figurer. Tre stycken som är tu-delade och två stycken vanliga. De vi fick hem är Boom Jet, Fire Kraken, Grilla Drilla (tu-delade), Rip Tide samt Scorp (vanliga). Gustaf slet upp paketet och sitter just i detta nu och spelar tillsammans med Mattias. De har lovat att återkomma med en recension – om de kan slita sig från spelet det vill säga!

När vi ändå talar Skylanders SWAP Force, glöm inte bort att ni har chansen att vinna ett Skylanders Swap Force startpaket här på min blogg. Tävlingen pågår till och med fredag 6 december. Värsta bästa priset!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. dianasdrömmar skriver:

    Förstår att han är överlycklig 🙂 kram Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *