VIP på UnderBARA BARN-mässan

Imorse var jag bjuden på VIP-visning av UnderBARA BARN-mässan som håller hus nu i helgen, 14-16 oktober på Stockholmsmässan i Älvsjö (Stockholm). Jag var inbjuden av grundaren själv, Kickie Jansen.

Vi bloggare fick hela mässan för oss själva i en halvtimme innan mässan egentligen öppnade. Vi fick en jättegod frukost från Rica Talk Hotel och en special-goodiebag. Den innehöll bland annat ett pimpat usb-minne från Amanda Egilson, smycke från Familjesmycken.se, presentkort på Studio Apelsin, Dinglisar från Teddykompaniet, örhängen från Miss Dee, en anka från festfixarna Elin entertainment, nappar från MAM och mycket annat smått och gott!

Jag gick runt på mässan en liten stund och tittade på olika utställare och samtalade lite med några av dem. Jag fick en del prover och visitkort och spanade in en hel del saker jag ska köpa senare i helgen. Jag ska jobba för Loppi.se och Dagispåsen ute på mässan både lördag och söndag (kom gärna förbi och säg hej om du har vägarna förbi) och kommer då ha möjlighet att köpa på mig en del saker.

Jag samtalade med Yasuragi som nu under höstlovet sänker åldersgränsen till 12 år och då har speciella familjeaktiviteter som japanpyssel där man kan vika origami eller bygga en drake, mangahörna, filmvisning, familjeyoga, sumobrottning, fish spa. Till sommaren 2012 återkommer även det mycket populära Yasuragi Kids då alla åldrar är välkomna. Detta var något mina barn verkligen uppskattade och gärna gör om. Har ni testat?

Jag fick mina namnsmycken från Amanda Egilson putsade och tittade suktande på hennes fantastiska kollektion. Vilka vackra smycken, skulle kunna köpa allt (om jag hade råd alltså)!

Jag samtalade med Tasteline och tittade på deras matkasse-idé. Jag har ju testat både Middagsfrid och Linas Matkasse och kan mycket väl tänka mig att tästa även Tastelines matkasse.

Sen pratade jag med många fler!

Jag kommer ju vara på mässan nu lördag och söndag och kommer säkert att rapportera om mer skojigheter så småningom!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Martina skriver:

    Hej hej. Eftersom jag sett dig på några event och nu i fredags fick möjlighet att hälsa på dig (eller ja det var ju jag som hälsade så glatt när min vännina Linda hälsade på dig på väg från pendeltåget haha) så jag kände att jag var tvungen att leta reda på din blogg nu också.

    Ska förmodligen till mässan en sväng i morgon också om barnen är samarbetsvilliga för då är det för deras skull jag går, så de kan prova på allt pyssel och liknande.

    Nu ska jag kika runt lite här inne hos dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *