Wörkout med Pischa

Wörkout med Pischa

Wörkout med Pischa

I veckan var jag på ett nytt fantastiskt event anordnat av The Healthy Box. Sist fick jag lära mig att stå på händerna av Elin ”BreakitMakeit”. Denna gång stod Wörkout med Pischa på schemat. Wörkout är träningen som utmanar dig utanför dina gränser. Tuffa men lekfulla övningar där man jobbar med egen kroppsvikt, kompisens kroppsvikt eller olika redskap.

Discofredag!

Discofredag!

Pischa visar hur man gör fällkniven.

Pischa visar hur man gör fällkniven.

Jag har länge beundrat den träningsglädje och engagemang Pischa visar i Biggest Loser och det här var ett tillfälle jag inte ville missa. Denna gång låg anmälningsavgiften på 599 kr. Då ingick inte bara en timme tillsammans med Pischa utan också sprillans nya kläder från I Can I will samt den senaste The Healthy Box. Sååå värt!

Galet jobbigt att stå i planka länge.

Galet jobbigt att stå i planka länge.

Precis som förra gången var vi 30 taggade tjejer (även killar är givetvis välkomna på The Healthy Box’s event) som möttes upp på Pischas gym Wörkout the center på Sveavägen i Stockholm. Eftersom det var fredag var temat på övningarna Discofredag, vad annars liksom?! Efter kort uppvärmning följde två olika AMRAP-block. Det första blocket som höll på i åtta minuter innehöll 7 upphopp, 5 armhävningar och 3 fällknivar medan kompisen stod i planka. Efter varje varv bytte man med sin kompis som gjorde övningarna medan man själv stod i planka.

Upphopp!

Upphopp!

Innan det andra blocket började kom överraskningen. Kompisparet skulle totalt göra 100 burpees MINUS det antal varv man skramlat ihop på block ett. När man var klar fick man vila, så ju snabbare vi var, desto längre vila. Kan tala om att jag och min partner fick typ noll vila innan block två drog igång!

Vila eller nåt!

Vila eller nåt!

Det andra blocket som höll på i 15 minuter bestod av 3 getups, 6 gobletsquats och 9 kettlebellsvingar medan kompisen vilade. Och så byttes man av efter varje varv.

Efterrätten!

Efterrätten!

Hela passet avslutades med en god ”Dessert”. 10 gemensamma situps där vi satt i en tätt packad rad och höll i varandra. Ett fantastiskt avslut precis som en efterrätt ska vara!

Pischa piskar!

Pischa piskar!

Trötta och svettiga men höga på endorfiner från passet!

Trötta och svettiga men höga på endorfiner från passet!

Förstår verkligen varför Pischa blev Årets gruppträningsinstruktör 2018!!!

Förstår verkligen varför Pischa blev Årets gruppträningsinstruktör 2018!!!

Behöver jag tala om att alla dröp av svett efter träningspasset?! Det var jobbigt, kul och bara alldeles underbart på en och samma gång. Övningarna, upplägget, musiken, Pischas ”glada” och peppande tillrop (kör kör kör – lätt för henne att stå där och skrika, haha), allas engagemang och glädje bidrog till succén. Var helt hög på endorfiner rester av dagen!

I priset ingick dessutom en The Healthy Box.

I priset ingick dessutom en The Healthy Box.

Det kommer fler Healthy Box-event framöver och det vill jag inte missa.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Hannas krypin skriver:

    Men wow vilket event. Det låter verkligen grymt roligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *