Ägg levererat till dörren

Ikväll ringde det på dörren till vårt hus. Utanför stod en trevlig tjej som ville ge oss ett gratis smakprov på bröd, potatis och ägg i en fin låda. Det var inte bara vi som fick, utan alla hus i vårt kvarter. De gjorde reklam för företaget Hemägg som levererar varor från utvalda svenska producenter mat hem till våra hus, inget köptvång. Just nu säljer de bröd, potatis, lax, äppelmust och ägg. Då varorna är ekologiska och närproducerade kostar de lite mer än vad man normalt sett betalar i butik, men å andra sidan kan det vara så att man får vad man betalar för.

Smart affärsidé som kan vara kul att testa!

Självklart blev det ett provsmak av godsakerna till kvällsfikat. Äggen var helt fantastiska. Gulan var så där riktigt gul och fin som bara ekologiska ägg ser ut. Vi fick dessutom till kokningen perfekt med lagom krämig gula och fast vita. Brödet var nybakat, välsmakande och färskt. Tillsammans bildade de en gudomlig äggsmörgås. Är det värt att betala mer än dubbelt så mycket mot vanliga ägg? Hmmm…. Det tål att tänkas på.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *