Alla barnhjärtans månad är snart här

Hjärtpins 2014

Nu när februari snart är här vill jag som vanligt påminna er alla om att februari är Alla barnhjärtans månad. Visa ditt stöd för hjärtbarnen genom att köpa ett hjärtepin, i år designat av den kända keramikern Lisa Larson och är ett hjärtformat lejon. Lejonet ska symbolisera barnens kamp för att få leva ett friskt liv.

Det är Hjärt-Lungfonden som står bakom kampanjen och pengarna från de sålda pinsen går till forskning om barns hjärtsjukdomar. Tack vare forskningens framsteg kan i stort sett alla barn räddas om hjärtfelet hittas i tid. Men det behövs mer forskning för att kunna upptäcka hjärtfelen så tidigt som möjligt så alla bidrag behövs.

Självklart stödjer jag denna livsviktiga kampanj genom att köpa minst ett hjärtepins. Hur många köper du?

Vill du själv göra något ännu mer aktivt kan du dessutom starta ett digitalt insamlingshjärta och på så sätt samla in pengar till forskningen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *