Från tillfällig till ordinarie

Tillfällig som blev ordinarie!

Tillfällig som blev ordinarie!

I april lanserade Estrella sin senaste chipssmak, Ranch & Sourcream. Det är finräfflade potatischips med smak av vitlök, ost, lök- och sourcream. Som jag skrev om tidigare var Ranch & Sourcream en tillfällig smak inför hockey VM 2014. Smaken blev en sådan stor favorit hos konsumenterna att Estrella bestämde sig för att lansera chipsen i sitt ordinarie sortiment.

Ät och njut!

Ät och njut!

Självklart har vi testat dessa chips. De är spröda och välsmakande. De påminner om vanliga Sourcream & onion-chips men har lite mer sting och kraftigare smak. Jag som gillar välkryddade chips blev mycket förtjust, barnen gillade dom men föredrar ändå den vanliga Sourcream & onion-varianten. Helt klart godkänt med andra ord. Min favorit, Estrella Grillchips, är och förblir min ohotade nummer ett. Så kommer den nog förbli!

Har du någon favoritsmak på chips?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *