Årets första dopp

Idag var vi iväg hela familjen till ett jättebra bad som ligger någon mil från där vi bor, Kaananbadet. Området är ganska platt med både gräs och sand och gott om skugga, två sandstränder, en brygga med hopptorn, lekplats, minigolfbana och kiosk. Vi har haft strålande sol och nästan 30 grader i skuggan så strandhäng var givet idag! Vi kom lagom till lunch och åt då medhavd kycklingsallad med gott bröd till och några kakor till efterrätt.

Självklart badade vi hela familjen. Det var 20 grader i vattnet vilket kändes helt okej. Jag var först i av oss alla till både min och familjens förvåning. Jag är annars familjens badkruka.

Vi badade och myste och hade en fantastisk dag tillsammans!

Ett litet missöde inträffade dock precis när vi skulle gå hem. Vi hade plockat ihop alla saker och började vandra mot bilen. Helt plötsligt inser jag att Gustaf inte var med oss. Ingen visste var eller när vi såg honom sist. PANIK! Vi sprang omkring som galningar och ropade och ropade men ingen Gus. Vi delade upp oss och sprang åt olika håll. Badet är alltså väldigt stort och det var massor av människor så ni förstår panikkänslorna och oron som snabbt spred sig i hela kroppen. Efter att vi letat ett tag går jag upp till badvakterna som fanns där för att be dom hjälpa till att leta. Precis när jag står där och hysteriskt ber dom hjälpa till kommer en ganska ung tjej med en jätteledsen, storgråtande Gustaf som hon tagit hand om. Vilken lycka! Gustaf hade råkat stega iväg åt helt fel håll och vi hade ju inte märkt något förens ett par minuter senare. Jag blev så lättad och glad och började gråta av tacksamhet och glädje! Slutet gott, allting gott men i fortsättningen kör vi inräkning innan avfärd samt skaffar armband till barnen där vi kan skriva namn och våra telefonnummer. Aldrig mer att jag riskerar att ”tappa” bort något av mina underbara älskade barn!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Judith Faronius skriver:

    Tack och lov att han kom tillrätta! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *