Grillat var det här!

Kvällens middag var en riktig höjdare! Vi grillade kotlett av rapsgris från Scan och till detta blev det kokt färsk potatis, brunsås, grillsås och grönsaker. Köttet rubbades först, grillades sedan i hel bit och skars upp i skivor vid servering. Grymt (ha ha – grymt – griskött) gott! Köttet var verkligen saftigt och smakrikt. Middagen intogs i underbar kvällssol och värme ute på altanen och ackompanjerades av ett gott glas rött vin. Vilken underbar kväll!

Brunsås

2 msk vetemjöl
2 1/2 dl mjölk eller matlagningsgrädde
1 1/2 dl vatten
1 msk lökfond
1 1/2 tsk soja
1 tsk balsamvinäger
salt och peppar

Vispa ut mjölet i mjölken/grädden och vattnet i en kastrull. Koka upp med fond, soja och balsamvinäger. Låt sjuda sakta i 3-5 min. Smaka av med salt och peppar.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *