Årliga pepparkaksbaket 2019

Årliga pepparkaksbaket 2019
Årliga pepparkaksbaket 2019

På söndag är det första advent. Längtar riktigt mycket! Älskar myset att samla familjen, tända adventsljusstaken och fika tillsammans. Förberedelserna är lika mysiga. Igår var det dags för det årliga pepparkaksbaket 2019. Hemgjord pepparkaksdeg såklart, två glada barn, kavlar, formar, plåtar och varm ugn. Glöm inte Lars Vegas Christmas i högtalarna – minst lika viktigt! Tror att jag sjunger högst av alla (kan också bero på att jag kan varenda textrad efter att ha lyssnat på denna julskiva forever-ish).

Gustaf in action!
Gustaf in action!
Filippa in action!
Filippa in action!

I år fick barnen helt fria tyglar. Tycker att de skötte sig perfekt och fick till fantastiskt fina och mycket goda pepparkakor. Nu äter vi pepparkakor för fulla muggar och blir bara snällare och snällare ända fram till jul!

Så fina och goda pepparkakor!
Så fina och goda pepparkakor!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *