Jessicas kyckling
Jessicas kyckling är min signaturrätt som rätt och slätt är kyckling i krämig sås, serverad med gott ris och näringsrika grönsaker. Jag började laga detta recept för över 15 år sedan och började servera...
En blogg om att leva sunt och hitta balans i livet
Jessicas kyckling är min signaturrätt som rätt och slätt är kyckling i krämig sås, serverad med gott ris och näringsrika grönsaker. Jag började laga detta recept för över 15 år sedan och började servera...
För ett par veckor sedan blev min yngsta son Gustaf 18 år. Nu är han inget barn utan vuxen och myndig. Hur vuxen han än är på pappret kommer jag alltid finnas vid hans...
Jag älskar en riktigt god granola. Jag använder den som topping till yoghurt, fil eller mjölk. Jag har gjort granola många gånger men nu har jag gjort en ny knaprig och god granola. Kan...
Oj vad jag har bakat senaste månaden. Det jag framför allt har bakat är en supergod filmjölkslimpa. Receptet är från Clarion hotels vars hembakta bröd har blivit en riktig favorit bland hotellgästerna. Jag själv...
I helgen gjorde jag hembakade semlor. Jag älskar semlor i alla dess former! Jag har bakat förut men det var länge sedan. Jag stödjer gärna våra lokala bagerier och låter dom göra jobbet åt...
Vädret den senaste tiden och diverse sjukdomar i familjen har som sagt bjudit in till att laga värmande soppor och grytor. Jag lagade en fantastiskt god sötpotatissoppa för någon vecka sedan med mustig och...
Nyårsafton 2024 skulle vi ha firat uppe i Östersund tillsammans med Mattias föräldrar. Det satte dock en rejäl influensa hos Mattias och diverse magsjuka för oss andra stopp för. Det verkar gå troll i...
Senaste kommentarer