Banankonsert

Ikväll har vi varit på lite party jag, Mattias, Filippa och Gustaf. Vi började med After-ski i baren. Vi drack några drinkar och tog tilltugg. Sen var det dags för kvällens stora begivenhet. Sean Banan hade konsert på Vemdalsskalets Högfjällshotell. Barnen betalade ordinarie pris 130 kr per barn och vuxna betalade samma pris men fick gå 2 för 1.

Konserten var ca 45 minuter lång och följdes sedan av skivsignering och autografskrivande. Sean Banans repertoar är inte så stor. Han sjöng väl max 5-6 låtar men fyllde ut showen med roligt mellansnack och bus. Barnen var mycket förtjusta. Själv tycker jag han var ganska bra men framför allt bjöd han på sig själv och gav oss en rolig show.

Kön till autografer och skivsignering var på tok för lång så det hoppade vi över.

Nästa planerade konsert vi ska gå på är i mars 2013. I julklapp till hela familjen köpte vi biljetter till melodifestivalens genrep i Friends Arena. Då blir det Bananen igen och mängder med andra roliga artister!

20121227-214247.jpg

20121227-214330.jpg

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *