Adventskalender 13 december

Lucia idag! 13 december. 11 dagar kvar till jul. Dags att öppna adventskalender lucka 13. Vad gömmer sig där kan man tro?!

Startpaket Skylanders Supercharges till Xbox One, Adventskalender 13 december

Startpaket Skylanders Supercharges till Xbox One

Den 25 september i år var det dags för något som mina två barn hade längtat mycket efter. Då skedde lanseringen av Skylanders: SuperChargers. Barnen, Gustaf och hans kompisar i synnerhet, har spelat mycket sedan dess och vi har köpt en hel del nya gubbar och fordon. Har du ett Xbox One? Då har du chansen att vinna ett startpaket till Skylanders Superchargers, värde ca 650 kr, för det är just vad som döljer sig bakom lucka 13. I startpaketet som är till Xbox One ingår spelet, NEW Portal of Powerer, två Skylanders-figurer, ett fordon och poster.

En (1) av er har alltså chansen att vinna detta startpaket. För att ha chans att vinna vill jag att du i en kommentar till detta inlägg berättar namnet på minst tre av figurerna eller fordonen från Skylanders Superchargers. Du ska i kommentaren också motivera varför just du ska vinna startpaketet. Dela gärna detta inlägg på din Facebook-sida, Instagram (tagga @jessicasundberg72) eller länka till den på din blogg. Tävlingen pågår till och med tisdag 15 december kl 23:59. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

15 svar

 1. Annika Andersson skriver:

  Splatter Splasher, Dino Rang och Slam Bam

  Så fort jag kommer till min bror ska brorsonen visa och prata om detta. Jag har aldrig förstått det riktigt om jag ska vara ärlig, men viktigast är att han gör det själv.
  Jag önskar att jag vann så jag kan ge honom detta paket. Han skulle bli så glad och jag skulle bli världens bästa faster för lång framtid. 😀

 2. Johanna Maria skriver:

  Hej!

  Detta är en helt ny värld för mig men gissar att killen jag skulle ge det här till har stenkoll.

  Svar: Astroblast, Donkey Kong, Spitfire

  Jag skulle vilja ge det här till min sambos lillebror i julklapp. Han har haft det lite tufft i höst, bytt skola osv, och förtjänar verkligen något riktigt roligt!

 3. Carola L skriver:

  Svar: Astroblast, Fiesta & Spitfire
  Det här paketet skulle bli en fantastisk julklapp till vår dotter! Hon älskar TV-spel !

  Delat: https://www.facebook.com/mammamuh/posts/10153294023788543

 4. Jerker skriver:

  Shield Striker, Thrump Truck, Smash Hit 🙂

  Jag vill vinna denna till ett speciellt barn i släkten, som hade älskat denna 🙂

 5. Amanda skriver:

  Svar: Astroblast, Fiesta & Spitfire

  Jag skulle ge det till min syster son som älskar detta!

 6. Jenny Olsson skriver:

  Astroblast, Smach Hit & Fiesta är 3 namn!
  Vilken drömklapp! Vi har faktiskt ett x-box one men inte många spel för barnen, det är mest pappas grej! Hade ju varit himla kul om dom kunde spela ihop istället!! Blir ju en lite tristare årstid nu och då roar vi oss gärna med skylanders på kvällarna!

 7. Kerstin skriver:

  Lava Lance Eruptor, Hugh Volt och Elite Zook
  Min son skulle bli så glad för en julklapp med Skylander och det finns inget vackrare att se än hans glädjefyllda leende när han blir överraskad.

 8. Kerstin skriver:

  Lava Lance Eruptor, High Volt och Elite Zook
  Min son skulle bli så glad för en julklapp med Skylander och det finns inget vackrare att se än hans glädjefyllda leende när han blir överraskad.

  PS. Stavade fel i förra kommentaren

 9. Sanna skriver:

  Svar: Lava Lance Eruptor, Smach Hit och Donkey Kong.

  Det hade varit underbart att överraska min lillebror Kalle, 9 år med detta startpaket. Han älskar Skylanders och det är de som är nummer 1 på hans önskelista. Så att få ge honom det och känna mig som världens bästa syster vore en underbar julklapp även till mig.

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 10. Karin skriver:

  Astroblast, Donkey Kong, Spitfire
  Mormor fattar inte så mycket av det hela, men vet att barnbarnen skulle älska att få Skylanders att spela!

 11. Linda Johansson skriver:

  Min son på 9 år, hade blivit lyrisk om han hade fått detta.
  Donkey Kong, Astroblast och Spitfire!
  Med vänlig hälsning Linda

 12. Johanna VL skriver:

  Nightfall, Hugh volt och Smash hit.
  Detta paket vill jag ge till min brorsdotter. Mina söner ska få detta spel i julklapp men till en annan konsol. Tror att lilla Meja skulle bli så glad över att få detta spel till sin pappas Xbox one 🙂

 13. Anna L skriver:

  Astroblast, Spitfire, Nightfall,

  Sonen pratar så
  om att Skylanders han vill få
  kompisarna har
  men inte sonen rar
  Tänk att få en start
  det vore underbart
  Se hands fina ögon glimma
  i julaftons timma

 14. Sara skriver:

  Nightfall, spritfrie och Fiesta är några exempel
  Vilken perfekt julklapp till min brorson, allt på hans önskelista var något från Skylanders – han bara ÄLSKAR allt som har med dessa att göra

 15. Jenny skriver:

  Fiesta, smach hit och astroblast!

  Sambons (mycket) yngre syskon skulle bli riktigt snälla om de fick leka med denna glädjekälla! Hade varit roligt att se deras ansiktsuttryck när de rycker av julpappret med ett knyck. När de inser vad som i paketet är gömt kommer säkert allt annat vara bortglömt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *