Familjedag

Igår lördag hade vi en riktigt mysig familjedag. Vi förortsbor tog oss in till stan och roade oss på dagen. Vi började med en god lunch. Den intog vi på Saya Sushi. Jag, Mattias och Filippa älskar sushi. Gustaf är inte alls förtjust i det. Han vill bara ha toppingen på bitarna – slöseri! Helt perfekt för oss andra. En familjesushi på 30 bitar blir då perfekt för oss tre att dela på. Till Gustaf köpte vi en risifrutti. Självklart dricka till alla.

Restaurangen var väldigt liten och omysig (ligger ner vid tunnelbananedgången) men sushin var grymt god. Prisnivån var rimlig. De gjorde sushin på beställning och innehöll rullar, lax, tonfisk, avokado, vegetariska och kräftor. Rekommenderas!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *