Barnkalaset med Beyblade-tema

Så var det då dags för Gustafs hett efterlängtade barnkalas. Då det är mitt i sportlovet kunde hälften av barnen inte komma. Totalt med mina egna barn blev de åtta stycken. Med tanke på ljudvolymen och lekarna var det alldeles tillräckligt!

Vi utsmyckade huset både utvändigt och invändigt med ballonger i fina färger. Sedan hade jag laddat upp med tallrikar, servetter, kalaspåsar och tatueringar från Barnkalaset.se.

Gustaf tog tacksamt emot alla presenter när gästerna kom och fick självklart öppna dom när alla var samlade. De flesta verkar känna min son väldigt bra. Det blev många Beyblades, Beyblade-labyrint, Lego Chima och vanligt Lego. Självklart ville Gustaf genast öppna även kartongerna och packa upp alla leksaker men där satte vi stopp. Barnen, och Gustaf i synnerhet, var helt uppe i varv.

Vi försökte lugna ner dom genom att servera lunch och fika. Lunchen blev varmkorv och bröd och saft. Sedan dukade vi upp ytterligare en prinsesstårta, blåbärslängd och glass i stora lass. En del åt väldigt mycket, en del inget alls och hela tiden var det full hallabalej och liv i luckan. Men det var bara skratt och skoj och humören på topp.

Sedan följde fri lek. Det blev en viss uppdelning mellan killarna och tjejerna, men de är i den ålder då intressena ofta går i sär mellan könen. Vi avslutade kalaset med fiskdamm med välfylld godispåse. En bra sammanfattning på det hela är att kalaset var oerhört lyckat. Jag hörde nämligen att ett flertal barn INTE ville gå hem utan stanna. Kul!!!

Några av barnen (Gustafs bästa kompisar) valde och fick stanna kvar. Nu packar de upp varenda leksak och leker och stojar så fint. Jag är en glad, lycklig och stolt mamma och jag tror Gustaf är mycket nöjd och glad och kommer somna gott och lyckligt senare ikväll.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *