Pasta med örtsås från Gooh

Dagens lunch blev en av vårnyheterna i Goohs färdigmatsortiment, Pasta med örtsås och rostad paprika. Den innehåller pasta och en sås gjord på persilja, timjan, gräslök och rostad paprika. Helt vegetarisk alltså.

Som vanligt ser inte maten särskilt trevlig ut i sin ihoptryckta plastförpackning. Den bör dock behållas i förpackningen under uppvärmning då Gooh har ett mycket smart system där förpackningen börjar pipa i mikrovågsugnen när maten är tillräckligt varm.

Väl på tallriken ser maten bättre ut men ändå inte jätteaptitlig. Spenaten ser grådaskig och tråkig ut. Den grillade paprikan lyser mer eller mindre med sin frånvaro – jag ser bara små, små bitar. Pastan är dock fin och såsen vit och krämig.

Mängden pasta är enorm men de kompletterande grönsakerna i på tok för liten mängd. Pastan är perfekt kokt med lagom tuggmotstånd. Smaken är fantastisk, riktigt gott!

Sammantaget blir mitt betyg 3 av 5 möjliga. Smaken får visserligen full pott men jag skulle ha velat ha mindre mängd pasta och mer matiga grönsaker. Som det är nu känns det som 90% pasta. Jag kompletterade med färska grönsaker på sidan och då blev jag rejält mätt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *