Bli brun snabbt

Sommaren är snart här! Ledighet, sol, värme och bad. Åh, vad jag längtar. Det är många som åker utomlands på sommarsemestern och självklart vill man komma hem med den där snygga, hälsosamma solbrännan. Även vi som stannar hemma försöker lapa så mycket sol vi kan, för visst är det snyggt att få lite färg och inte vara så där trist blek och vintergrå.

Betakaroten

Det finns faktiskt genvägar att ta till. Kosttillskottet HealthWell Betakaroten skall hjälpa kroppen till en snabbare och jämnare solbränna och skyddar huden under sommarhalvåret. I samarbete med butiken Svensk Hälsokost som bedriver försäljning på nätet av hälsokost, kosttillskott, träningskläder och tillbehör för träning har jag nu fått hem en burk HealhtWell Betakaroten  som är extra högkoncentrerad och innehåller 30 tabletter som jag ska testa. 

Jag testade faktiskt samma produkt förra året och jag fick då en fin och lagom solbränna ganska snabbt. Om det berodde på att vi hade en kanonsommar eller på Betakarotenet låter jag vara osagt, men kosttillskottet bidrog nog med sitt i alla fall.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *