Sponsrad video: 3x Amsterdam

Jag älskar verkligen att resa. Se, resa och uppleva. Jag reser gärna både inom Sverige och utanför landets gränser. Thailand är ett av mina favoritländer, men det finns så många länder jag skulle vilja se och besöka. Australien, Nya Zeeland, bila genom USA, se Sydamerika, etc etc. Listan kan bli hur lång som helst.

Några resor har vi under funderingsstadiet/planeringsstadiet under sommaren och vintern, men i princip inget är helt spikat och än mindre bokat så jag vill inte berätta om det ännu.

Jag har varit i några av Europas stora städer. Vissa vill jag mer än gärna åka tillbaka till och så finns det städer jag inte har varit i men som jag skulle vilja besöka. Barnen börjar snart bli så pass stora att även de kanske skulle uppskatta ett storstadsbesök, bara man lägger in aktiviteter som även barnen gillar.

Amsterdam är en mysig stad jag gärna åker tillbaka till. Där var jag under ett par dagar med mitt förra jobb. Det fanns mycket att se men tiden räckte inte till allt. Tänk dig att besöka en stad som Amsterdam genom Amsterdambornas twitterflöden. Allt det du gör, ser och äter bestäms från olika tweets. Videon nedan är avsnitt ett i en serie bestående av tre delar. Här får vi bland annat träffa Sven som cyklar, se senaste vintagemodet och äta sill på holländskt vis.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *