Blog Jam Session

Idag har jag och ca 50-60 andra glada bloggare/blivande bloggare varit på ett jättetrevligt event anordnat av tjejerna Katarina och Charlotta på Loppi.se, nämligen ett event kallat Blog Jam Session.

När vi kom bjöds vi först på lunch. Det var wraps från Panini. Jag åt ett par wraps som innehöll bland annat kyckling och bulgur. Helt okej!

Efter lunchen roterade alla runt på olika stationer. Det var fotoskola och bloggskola, vi blev sminkade och fotograferades. Däremellan var det mingel bland deltagarna och bland några utställare som också fanns på plats. Det var en del tävlingar och utlottningar, men jag vann tyvärr ingenting.

I pausen bjöds vi på goda bullar och frukt.

Vid hemgången fick vi en trevlig goodiebag som bland annat innehöll servetter, plastmuggar, en puréburk, bröstvärmare, Tex Mex Tapas, en nackkudde att ha i bilen, bebisstrumpor, barnpuré och smoothie, kaffetermos, tidningar och rabattkuponger, etc.

TACK Loppi för ett (som vanligt) mycket trevligt event!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Vad skoj att se en massa bilder! 🙂
    Kram!

  2. dianasdrommar skriver:

    Det var verkligen ett kanonbra event 🙂 kram/Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.