Bloggevent med WeRFamily

Är nyss hemkommen från ett bloggevent med WeRFamily i samarbete med loppi.se. Tillställningen höll till på Café Opera i Kungsträdgården.

Där blev vi bjudna på underbar sushi till lunch från Yasuragi. Jag åt först 12 bitar och sen tog jag ytterligare två bitar 🙂 Man får passa på!

Medan vi åt fick vi ta del av de senaste nyheterna från Family Network med loppi.se (ett annonsnätverk där man som bloggare kan tjäna pengar), siten Alltforforaldrar.se, Yasuragi Kids, Tallink-Silja Line och Polarn O. Pyret.

Sen fick man mingla runt bland dessa utställare samt även några mindre som Oreo cookies, In the pocket baby och Tokfransar.

Sist men inte minst fick man med sig en enorm goodiebag hem! Tack för en supertrevlig lunchtillställning!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *