Box-pass

Sats har haft öppet hus torsdag till söndag denna vecka som var. Mattias har inget kort på Sats, men då passade vi på att träna igen tillsammans idag då det var gratis träning. Träning är bådas stora intresse, därför är det extra kul att göra det tillsammans. Idag blev det ett box-pass. Mattias har gått på kampsport så han är jätteduktig, själv gick jag mycket på Bodycombat och Box för några år sen, men bra är jag väl inte, fast kul är det! Passet var bra och jobbigt. Det var inte lika jobbigt som PT-cirkel vi tränade tillsammans i tisdags, men ansträngande och konditionskrävande.

Nu sover barnen, så nu ska vi sätta oss ned i soffan och njuta av en bra film. Jag har bakat ostkaka, det blir fika lite senare. Kanske något onyttigt slinker ner också!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *