Höstnyheter hos Röhnisch

Kollar man i min träningsgarderob hittar man till 75% träningskläder från det svenska sportklädesföretaget Röhnisch. Jag älskar klädernas design och färger, funktionalitet och slitstyrka. De har många små, men avgörande detaljer på sina kläder som jag är mycket förtjust i, tex visselpipa, shape-funktion, nyckel- och mobiltelefonfickor, coola tryckta budskap, spetsdetaljer, etc.

Idag var jag iväg på Röhnisch pressvisning inför den kommande höst- och vinterkollektionen. Pressvisningen ägde rum i Röhnisch nya lokaler i Hammarbyhamnen – en fantastisk ljus och fräsch lokal.

Oj, vilka snygga träningskläder vi kan se fram emot i höst. Det fanns gott om färggranna kläder och höstens fäger är orange och grönt, tillsammans med klassikerna rosa och svart. Vi fick se nya, spännande och många lite extra feminina detaljer. Runningkollektionen har en spetsrand som går igen på samtliga kläder, Alba Running Jacket är försedd med volangliknande detaljer på ryggen, Shape tightsen går inte bara i en färg utan flera i kombination samt att det har kommit toppar i samma shape-material, tunna skira material på ett par toppar (jag förälskade mig i en tröja med svart framsida och färggrannt skirt material på baksidan), klänningen är tillbaka (fanns i Röhnisch kollektion för ett par år sedan och finns givetvis i min garderob hemma), etc. Vårens snackis, den rosa reflexvästen i spets, har kommit i en orange höstupplaga – läcker!

Till hösten kommer de varma jackorna tillbaka. Givetvis utrustade med SunSystem – extra värmande parti över axlarna, och med coola budskap på insidan av jackorna.

Det blir garanterat en trevlig höst!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Jag håller med dig – Röhnisch gäller om jag själv får välja !
    Sköna, snygga träningskläder i glada färger med fina detaljer 🙂 Outstanding !!
    Jag har ett par snygga linnen och ev en reflexväst på min önskelista inför sommaren !
    Kram och ha en skön dag !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.