TRX Suspension Training

Mattias tränar (relativt) ofta i vårt hemmagym där vi bland annat har bänk, vikter, stänger, kettlebells (för tunga för mig), ringar i taket, boxsäck, pilatesboll, matta etc. Jag har inte tränat där så mycket men nu när jag inte har något gymkort kommer det förhoppningsvis bli oftare. Jag måste dock köpa lite redskap till mig, som hantlar som passar mig bättre och lättare kettlebells.

Mattias utökade häromdagen hemmagymmet med att köpa träningsredskapet TRX till sig (fast självklart kommer jag få låna utrustningen). Det är en rem man kan fästa i taket, sedan är det bara att köra. Är också perfekt att plocka ner och ta med på resa. Den egna kroppsvikten används som motstånd och hela kroppen tränas. Styrka, smidighet och core tränas upp samtidigt. I USA är det jättepoppis överallt, både kampsportare och och skådisar använder TRX. Ska bli spännande att testa.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *