Bra underkläder ska vara lika tillgängligt som ett färskt bröd på morgonen

Är det något som jag vill ska hålla hög kvalitet så är det underkläder. De sitter ju närmast inpå vår känsliga hud. Jag föredrar ekologiska underkläder som sitter bra och inte skaver eller kliar. De ska ha bra passform och klara färger. Både passform och färger ska hålla i tvätt efter tvätt för underkläder vill man tvätta upp ofta så de är fräscha och man luktar gott.

Har ni hört talas om företaget Bread & Boxers? Det är ett svenskt företag som har satsat på att sälja just enkla funktionella basunderkläder av hög kvalitet som ska hålla både form och färg länge. Deras filosofi är att bra underkläder ska vara lika tillgängligt som ett färskt bröd på morgonen. För att förmedla denna känsla förpackas produkterna i just brödpåsar – fyndigt!

Bread & Boxers har både en dam- och herrkollektion som består av t-shirts, linnen, trosor/kalsonger och strumpor. De är gjorda av 100% eller 95% bomull, några helt organiska, med perfekt passform som inte ska varken hindra, skava eller sitta åt för mycket. Därför har de stretch i sig. De har inga irriterande och kliande lappar utan loggan och tvättråden är tryckta inuti plaggen. T-shirtsen är lite längre så att de ska sitta bra även efter första tvätten. Plaggen saknar synliga loggor, är stilrena och har inga mönster. Bra priser också.

Jag har fått hem två t-shirts, ett linne och ett par hipsters. Samtliga plagg helt organic. Mattias fick en t-shirt och ett par boxer. Vi är lika nöjda båda två. Plaggen sitter perfekt, skaver inte, är följsamma, stilrena, snygga och framför allt håller de kvaliteten efter tvätt. Helt suveräna – Jag är fast!

Historien om hur företaget kom till är riktigt rolig. Året var 2008. Alexander Palmgren och Henrik Lindahl vaknade upp i ett hotellrum i USA, bagaget hade kommit bort och de stod morgonen därpå utan ombyte. Där och då föddes tanken på stilrena plagg som är lätta att få tag i och historien tog sin början.

Bread & Boxers plagg säljs i utvalda butiker (fysiska samt på webben), på flygplatser och i mini-baren på vissa hotell. De här plaggen måste ni bara införskaffa er!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.