Chokladfabriken

Jag har turen att ha en supertrevlig kompis som är chokladbagare och jobbar i tillverkningen på Chokladfabriken på Renstiernas gata i stan. Jag avslutade min roliga gårdag med ett besök hos henne. Hon bjöd på underbara chokladtryfflar och praliner och en härligt varm kanna grönt mandelte. Jag rekommenderar er verkligen att äta besöka butiken och köpa och äta riktig choklad. Det ÄR skillnad på choklad och choklad.

De har även underbara bakverk man kan äta på plats eller köpa med hem. De säljer fantastisk varm choklad. Välj mellan vit, ljus eller mörk choklad. Med grädde och marshmallows eller bara det ena eller det andra. Flera olika te- och kaffesorter. Ekologiska juicer från Saltå Kvarn.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *