Underbart gott kvällsfika

Man besöker inte Chokladfabriken utan att köpa med gott fika hem. Givetvis fick jag med mig en fin påse med praliner men även den hyllade chokladsemlan följde med hem. Jag och Mattias delade på en. Vetebulle med kardemumma, Amarettomandelmassa och chokladgrädde. Bullen var färsk, chokladgrädden krämig och fin, mandelmassan smakade ÄKTA – totalbetyg 5 av 5 möljiga.

En kopp grönt te och en fruktsallad med apelsin, färska jordgubbar, sharon, kiwi, vaniljkesella och nötter slank också ner.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *