Ciderkyckling från Gooh

Jag har fått möjlighet att testa några färdiga rätter från Gooh. Gooh är ett samarbete mellan Lantmännen och Operakällaren och deras vision är att ge fler chansen att äta god, vällagad och naturligt hälsosam mat till rimliga priser. Menyerna byts ut med jämna mellanrum för att ta tillvara säsongens råvaror. Nu i september lanseras fyra nya smaker: Ciderkyckling – lårfilé i äppelcidersås med rotmos, Pannbiff med svampsås och persiljepotatispuré och Tortelloni med svampfyllning i krämig tomatsås samt Lamm- och nötfärsbiffar med dinkelris och het curry.

Idag testade jag Ciderkycklingen till lunch. Den har redan fått flera positiva reaktioner och jag håller med! Fräscha goda smaker i en härlig kombination. Perfekt till lunch eller middag, dock vill jag gärna komplettera med lite mer grönsaker och eventuellt en bit bröd så är måltiden komplett.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *