Paulúns Nötbars

Paulúns Nötbars

Paulúns Nötbars

(varuprov) Är du en av många som gav något av de klassiska nyårslöftena motionera mera och äta bättre 2019? Det är i februari många börja troppa av. Det blir tyngre och svårare för var dag som går. Vad gäller kosten är det för många lätt att äta rätt till frukost, lunch och middag. Men det är där emellan som svårigheterna ligger. Sötsuget klockan 15 till exempel, fikabrödet kollegan bjuder på eller chipspåsen som blev över efter Mello i lördags? Hav tröstan. Det finns hyggligt nyttiga alternativ att välja på för att hålla energibalansen på en bra nivå. Jag har testat senaste nyheten från Paulúns, Paulúns Nötbars.

Ett perfekt mellanmål i farten!

Ett perfekt mellanmål i farten!

Paulúns Nötbars innehåller energi från 70 procent nötter och frön, har 16 procent protein per bar och har en krispig konsistens från stora bitar nötter och frön som varvas med bär, frukt och kryddor. Innehåller inget tillsatt socker eller sötningsmedel. Perfekt som del av ett mellanmål-on-the-go, som alternativ till godis eller i samband med träning. Den kommer i tre smaker Jordnöt & kakao, Cashew, kokos & hallon, Mandel, äpple & kanel. Jag fick hem Jordnöt & kakao och Cashew, kokos & hallon. Båda var riktigt goda men eftersom jag älskar choklad blev Jordnöt & kakao min favorit. Lite mer godis än mellanmål tycker jag, men perfekt att ha i handväskan eller ryggan vid tillfälliga blodsockerfall.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *