Lax till middag igen

Ikväll blev det ugnsbakad lax till middag igen och till det kokt potatis och grönsaker. Jag la laxen på färsk bladspenat, saltade och pepprade och rev över citronskal. Sen på med Kelda Laga Mat 4%. In i ugnen på 200 grader ca 15 minuter. Det blev gott, fast skippa Keldan och ta riktig grädde istället. Det blev vattnigt istället för krämigt och smakerna kom inte fram på samma sätt som de hade gjort med grädde.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Malin I Form skriver:

    Lax är ju så himla gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *