En till mig och en till dig

Böcker av Sanna JuhlinIdag fick jag hem nya spännande böcker att läsa och recensera. En bok till Gustaf, en bok till Filippa och så självklart en bok till mig. Författare till alla tre böckerna är Sanna Juhlin. Sanna har gett ut ett flertal barnböcker och två romaner för vuxna.

Nu i september släpptes Sannas och Millis Sarris tredje barnbilderbok, En regnig dag. Deras andra barnbok blev utnämnd till en av de tio bästa barnbilderböckerna under 2013. Om ni känner igen namnet Millis Sarri så beror det på att det är illustratören till Camilla Läckbergs Super-Charlieböcker. En regnig dag ska jag och Gustaf läsa.

Sanna har även gett ut två böcker för 9-12 åringar. Den senaste, Bella och broder Superstar, står även i startgroparna till att filmatiseras. Denna bok ska Filippa läsa.

Själv ska jag läsa De sömnlösa, en roman för unga vuxna.

Självklart återkommer vi med recension!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.