Fantastisk lördagslunch

För inte alltför länge sedan fyllde jag 40 år. Tjohooo!!! Faktiskt en helt perfekt ålder, passar mig utmärkt! Jag har turen att omges av fantastisk släkt och underbara vänner och de flesta kom på min 40-års fest som var en av de bästa festerna i mannaminne tycker jag! Förutom att de förärade mig med sin närvaro fick jag de mest fantastiska presenter. Jag fick till exempel en Omega-klocka, en tavla, smycken och flera upplevelser. Saker som alla stod högt upp på min okända önskelista (man skickar inte direkt ut en önskelista till folk, bara att de kommer är present nog men de flesta verkar känna mig bra och vet vad de ska köpa när det vankas present).

Den här helgen har jag och Mattias haft en miniweekend på tu man hand och utnyttjat ett par av de presenter jag fick.

Vi började vår miniweekend med den mest fantastiska lunch man kan tänka sig. Vi har länge tänkt att besöka Köttbaren men då man inte kan boka bord där och väntetiden på kvällstid kan vara minst ett par timmar har vi dragit oss för att gå dit. Därför blev det lunch där istället. Vi kom dit när de öppnade kl 12 och vi var inte de enda som köade för att komma in. Det var många som åt lunch och många som bara kom in och köpte av det fantastiska kött och andra delikatesser som fanns i Köttbarens välfyllda kött- och charkdisk.

Både jag och Mattias valde ”Dagens långkok” som i lördags var oxkind med rödvinssås och potatismos. Vilka fantastiska smaker! Maten var verkligen helt fantastiskt god! Dit kommer jag vilja gå snart igen. Bra priser, god mat och trevlig miljö! Då vi inte skulle hem köpte vi inget kött men däremot köpte vi hem en grillsås och en köttrub. Återkommer med recension när vi testat dessa.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.