Fetaostbiffar med potatis och underbar tomatsås

Kvällens middag var helt fantastiskt god. Vi åt köttfärsbiffar med fetaost och till detta kokt potatis, en underbar tomatsås och grönsaker. Maten (biffarna och såsen) förberedde jag redan för ett par veckor sedan, men jag frös in biffarna ostekta och såsen färdigkokt i en form. Bra att ha en stressig dag som denna tänkte jag då. Det var en mycket bra tanke men det stora problemet nu är att jag har tappat bort receptet på maten. Biffarna var ganska ordinära om än mycket goda, men tomatsåsen – den var ”to die for”. Jaja, förhoppningsvis kanske jag kan återskapa denna goda middag. Vi får hålla tummarna för det!

En annan sak som var rolig med denna middag var att Gustaf återigen satt och sa hur god maten var. Han fullkomligt slukade biffarna och såsen och ville ha om och om igen (potatis åt han med, men mest bara för att det var ett krav från vår sida). Han slickade till och med tallriken. KUL!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.