Nyårsafton 2019

Nyårsafton 2019
Nyårsafton 2019
Redo för party!
Redo för party!

Igår var det sista dagen på året, sista dagen på detta årtionde. Vi firade nyårsafton 2019. Vi firade med samma sällskap, på samma plats som förra året. Så fantastiskt trevligt och gott!

Så här ser vi ut på riktigt!
Så här ser vi ut på riktigt!
Kusinlek!
Kusinlek!

Ser jag tillbaka på förra årets planer ”Planer för i år är att vara ute med båten så mycket som möjligt men även en storstadstripp bara jag och maken samt en mer exotisk utlandsresa hela familjen finns i planerna/drömmarna” har en hel del infriats. Sommarsemester på båten tre veckor i sträck samt en resa till Thailand har hunnits med. Årets planer är inte satta ännu, vi har inte ens diskuterat detta.

Fint dukat bord.
Fint dukat bord.
Förrätten.
Förrätten.
Huvudrätten är serverad.
Huvudrätten är serverad.
Den magiska chokladtårtan från Chokladfabriken.
Den magiska chokladtårtan från Chokladfabriken.
Snittar till tolvslaget.
Snittar till tolvslaget.

Men åter till nyårsafton 2019. En kväll med mycket god mat, skratt, lek, spel och fyrverkerier på avstånd. Till förrätt chevretoast, huvudrätt oxfilé med hasselbackspotatis och såser och bröd med tillbehör, till dessert en helt magisk chokladtårta jag hade beställt från Chokladfabriken och till tolvslaget hemgjorda snittar. Lagom mycket champagne, vin, mousserande vin och alkoholfritt. En lugn, trevlig kväll som känns som en perfekt avslutning på detta år och årtionde!

Gott nytt år!
Gott nytt år!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Emma skriver:

    Låter som ni hade en alldeles underbar nyårsafton 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *