Fika-nörd

Jag älskar att fika! Att få ta en paus i det man håller på med, gärna tillsammans med goda vänner/familjen/kollegerna, en stor kopp varmt te (eller ännu hellre, en chai latte) och något sött och gott till det. Jag tar vara på de flesta tillfällen som ges till fika.

Igår efter träning och lunch åkte jag och två kollegor in till Vetekatten i stan (Stockholm). En av kollegorna ska sluta och det är ju ett utmärkt tillfälle för att ta en fika tillsammans. Jag beställde in chai-te med varm mjölk och en chokladboll . Fanns tyvärr ingen chai latte. Sååå gott och trevligt. Mera sån vardagslyx, tack!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *