Kärt återseende?

Minns inte ens när jag tränade Body pump senast. Pump-tiderna har inte passat in i mitt träningsschema helt enkelt. Eller om man vänder på det så har jag inte anpassat mig efter de pump-tider som gäller. Men imorse tog jag tjuren vid hornen och tog mig iväg till gymmet för 55 härliga Body Pump-minuter.

Oerhört skönt att köra igenom de olika muskelgrupperna i kroppen. Jag lassade inte på lika mycket vikt som vanligt. Dels för att det var länge sen jag körde, dels för att kroppen inte är helt fit for fight. Har inget halsont eller så. Bara lite snuva och sämre ork. Nu väntar säkert världens träningsvärk imorgon!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *