Filippa 6 år

Tänk vad tiden går snabbt. Idag fyller vår älskade dotter 6 år. Stora tjejen!!! Morgonen inleddes med tårta och varm choklad på sängen. Och presenter såklart! Senare idag väntas barnkalas och restaurangbesök. Fullspäckad dag med andra ord!

Även Gustaf börjar bli stor. Han är ju över 3 år nu. Vi har därför börjat projekt blöjavvänjning. Det går väl lite sisådär. Han glömmer lätt av sig och säger inte till när han behöver kissa. Det får ta den tid det tar, det är bara att kämpa på och stå ut med lite extra tvätt.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *