Min älskade är tillbaka

Vem minns inte de gamla ljuvliga AKO-kolorna från Cloetta? Kolorna med rutigt omslag och smak av choklad, mint, grädd, frukt och citron. De har alltid varit ett av mina favoritgodis. 2006 slutade de till min stora besvikelse dock att tillverkas. Vi var många som saknade kolorna och på senare år startades det därför en Facebooksida med nästan 9000 medlemmar där syftet var att få tillbaka AKO-kolan.

Nostalgi!

Cloetta har nu lyssnat på oss konsumenter och tagit sitt förnuft till fånga. Vecka 37 hittar vi kolorna åter i butik. De är tillverkade efter samma recept som förr och kommer i smakerna Choc, Grädd och Mint. Jag, som redan kommit över en påse av varje sort, kan intyga att de fortfarande är lika goda som förut. Om inte godare, för som dom säger – den som väntar på något gott!

Min favorit har alltid varit och är än idag Grädd med sin klassiska krämiga smak av gräddkola. Jag hoppas att de även relanserar Frukt, för den var näst godast. Vilken blir din favorit?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *