Energismoothie Midsommardröm

I DN söndag förra veckan 13 juni 2010 var det recept från Sanna Ehdins kokbok Sannas smoothies. Idag testade jag att göra en Midsommardröm. Jag gjorde den på frysta jordgubbar och det blev bra. Den smakade väldigt gott. Ska bli kul att testa fler av recepten. Jag tycker att smoothies är perfekt till mellanmål.

Midsommardröm, 1 glas

1 dl jordgubbar
saften av 1/2 citron
1/2 tsk kardemumma
1 msk mascarpone
1 msk proteinpulver
2 dl vatten

Skölj och snoppa jordgubbarna. Lägg dem i mixern och pressa ner saften av citronen. Tillsätt övriga ingredienser och mixa väl.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Sara skriver:

    Låter gott. vad har du för proteinpulver. går det bara att köpa i hälsokostaffärer?

  2. admin skriver:

    Jag har Optimum nutrition (finns i olika smaker). Jag har både whey med smak jordgubb samt casein med smak vanilj. Enklast och billigast att beställa på nätet:
    -whey: http://www.gymvaruhuset.com/?pid=402593
    -casein: http://www.gymvaruhuset.com/?pid=370919

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *