Filorga NCEF ansiktsbehandling

Filorga NCEF ansiktsbehandling utförd av Filorgas hudvårdsterapeut Jessica.
Filorga NCEF ansiktsbehandling utförd av Filorgas hudvårdsterapeut Jessica.

(ej betalt inlägg eller samarbete) När det kommer till hudvård och hudvårdsprodukter tycker jag att det är en riktig djungel. Det finns otroligt många märken, och massa olika produkter i olika prisklasser att välja bland. Det är verkligen svårt att veta vad jag ska välja och vad som verkligen fungerar. Eftersom jag är 45+ känns det rimligt att rikta in mig på anti-age produkter, det vill säga hudvård som ska få huden att se yngre ut, samt produkter som ger glow. Jag som normalt sett alltid handlar billiga hudvårdsprodukter på Ica Maxi fick tips om att spana in Filorga. Inget lågbudgetmärke direkt (!!!) men om de verkligen fungerar kan de vara värda sitt pris.

Det tvättades, rengjordes, gavs ansiktsmask, smörjdes och masserades.
Det tvättades, rengjordes, gavs ansiktsmask, smörjdes och masserades.

Filorga är ett franskt märke som specialiserar sig på att motverka och reducera ålderstecken. Produkterna innehåller NCEF, dvs samma grupp av aktiva ingredienser som används inom medicinska behandlingar, till exempel fillers. Filorga hade i förra veckan ett one to one-event med sina ambassadörer för att fira nyheten NCEF-Shot. NCEF-Shot är en 10 dagars anti-ageing kur som ska ge förbättrad hudkvalité. Detta event fick jag ta del av. Först fick vi njuta av 30 minuter infraröd bastu på Heat by Sophia Lie följt av 40 minuter Filorga NCEF ansiktsbehandling utförd av deras fantastiska hudvårdsterapeut Jessica.

Vilka underbara 40 minuter!
Vilka underbara 40 minuter!

Wow, vilka underbara 40 minuter. Det tvättades, rengjordes, gavs ansiktsmask, smörjdes och masserades. Allt ackompanjerat av härlig fransk musik. Och vilket glow jag fick, verkligen synligt resultat (i alla fall för stunden). Nu är jag kittad till tänderna med Filorga-produkter och det ska bli intressant att byta ut min billiga Nivea mot dessa dyrgripar och se om jag märker någon skillnad.

Nyheten Filorga NCEF-Shot.
Nyheten Filorga NCEF-Shot.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Denise skriver:

    Tack för inlägget! Funderar också på Filorga så undrar om det blev någon skillnad jämfört med Nivea i längden? 🙂

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Ja, men det tycker jag faktiskt! Helt ärligt! Är superskönt och lyxigt och ger resultat, MEN… Jag är nog för snål mot mig själv ändå och kommer nöja mig med nåt lite billigare framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *