Goma gastropub

Goma gastropub
Goma gastropub

Efter min Filorga NCEF ansiktsbehandling fick jag med olika Filorga-produkter som jag nu ska börja använda. Jag hoppas såklart på synliga resultat i form av bättre hudkvalité, färre rynkor och mer glow. Viktigt att komma ihåg är att oavsett hur fantastiska hudvårdsprodukterna än må vara måste man ta hand om sin kropp och förse den med de rätta näringsämnena. Annars får man inte de resultat man är ute efter. Kosten är en viktig del i en skönhetsrutin. Ät mycket grönsaker, frukter, bär, fullkorn, baljväxter, potatis, nötter, frön, rågbröd, protein som fet fisk och skaldjur, mejeriprodukter med låg fetthalt och rapsolja. Det är bra beauty food eller skin food.

Buddha bowl med räkor.
Buddha bowl med räkor.

Efter infaröd bastu och en härlig ansiktsbehandling började det verkligen kurra i magen. Perfekt att fylla på med fräsch beauty food på Goma Gastropub. Goma är en asiatisk gastropub som ligger på entréplan på Elite Eden Park Hotel, ett stenkast från Stureplan i Stockholm. Här serveras asiatisk mat med inspiration från hela Asien. Det fanns så mycket gott att välja på men jag valde Buddha bowl. Rikligt med goda, färska räkor, underbart ris i botten av skålen, sojabönor, avokado, syrad rödkål, mango, gurka, koriander och en god sås. Helt otroligt gott, drömmer redan om att äta den igen! Och blir jag snygg på kuppen, så bring it on!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *