Höstnyheter från Cloetta

Höstnyheter från Cloetta

Höstnyheter från Cloetta

Åtta spännande nyheter gör entré v38

Åtta spännande nyheter gör entré v38

Jag gillar att året är indelat i fyra, helt olika, årstider. Alla med sin charm. Inför varje årstid fylls butikens hyllor och lager med nyheter för den nya årstiden. Nu är det höst och åter dags att presentera höstnyheter från Cloetta. Som medlem i Cloettas bloggnätverk får jag chansen att prova de senaste nyheterna innan de når ut i butik. De jag fick hem nu lanseras från vecka 38 och det är åtta spännande nyheter som gör entré.

Läkerol Hals Tranbär

Läkerol Hals Tranbär

Jag älskar Läkerol (Salty Caramel är min favorit). Är helt besatt! Nu kommer Läkerol med en ny halstablett, Läkerol Hals Tranbär. De innehåller koncentrat från tranbärsjuice vilket ger både fruktig och syrlig smak. De innehåller även C-vitamin och mentol som ska ge en uppfriskande och lindrande känsla i mun. Halstabletterna är sockerfria och istället sötade med stevia. Jag gillade dom inte. Tyckte inte att de lindrade halsont och tyckte inte de smakade gott. Filippa som delar min Läkerol-kärlek gillade dom inte heller. Behöver jag halstabletter håller jag mig till Strepsils.

Polly Mint

Polly Mint

Polly är en godissort jag alltid har gillat. Som de flesta gottegrisar vet är det härligt sega skumtoppar överdragna med god chokladsmak. Polly finns i mängder av olika sorter och smaker. Jag gillar originalet bäst, men det har passerat en hel del smaker under åren som jag fallit för. Nu i höst kommer Polly Mint. Det är en mintig mix med smakerna polka, päron och mörk choklad. Mint har aldrig varit en favorit hos mig. Är kanske inte tillräckligt vuxen i smaken. Den här mixen föll mig därför inte i smaken. Gillar du tex After Eight och klassiska polkagrisar kommer du säkert gilla Polly Mint.

MüsliBITE Seeds

MüsliBITE Seeds

I våras kom MüsliBite Nuts. Nu kommer MüsliBITE Seeds – En energifylld chokladbit med müsli, smaksatt med fruktjuice och överdragen med mjölkchoklad. Den här gången är den lite nyttigare chokladbaren full med goda frön. Rekommenderas som mellanmål för oss som är på språng. Inget mellanmål om ni frågar mig, men är man på språng och behöver få något snabbt och gott i sig är en MüsliBite bättre än en Snickers.

Malaco Kalaspatrullen och Malaco Lördagspatrullen

Malaco Kalaspatrullen och MalacoL ördagspatrullen

Två nya samlingspåsar för barnen. En perfekt att ge vid kalas, Malaco Kalaspatrullen, en att ge som lördagsgodis, Malaco Lördagspatrullen. Kalaspåsen innehåller en tablettask, klubba, minipåse Ahlgrens bilar samt minipåse Gott & Blandat. Klassiskt godis som de flesta gillar. Jag konstaterar att det måste vara Malacos Tom & Jerry Lördagspåse som bytt namn till Kalaspatrullen. Lördagspåsen innehåller lite mer än kalaspåsen, närmare bestämt tablettask, klubba, minipåse Gott & Blandat, minipåse Surisar, minipåse Fizzypop, fruktkolan Rox och Den lekfulla patrullbilen. Mina barn älskar sura godisar så det här blev en favorit hos dom.

Malaco Mixed

Malaco Mixed

Sist ut de olika påsarna Malaco Mixed. Mixed Bonbons – Strawberry Cream & Caramel, Mixed Fudge – Vanilla Choco & Vanilla Capuccino samt Mixed Toffee – Butterscotch & Choco. Perfekt som bjudgodis eller när man bara vill unna sig själv något extra gott. Jag har ännu inte öppnat dessa påsar. De finns nämligen redan att köpa i butik som lösgodis. Bonbons helt ljuvliga och godast av dessa tre mixar om ni frågar mig. Toffee lagom hårda med goda smaker – jag älskar kola. Mixed Fudge god smak men jag är inte överdrivet förtjust i just fudge så de kan jag vara utan.

Som ni märker går vi en god höst tillmötes. Vilka blir dina favoriter?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Diana skriver:

    hihi underbar rubrik på bloggen och sen värsta påsen med Cloetta nyheter 😀 😀 😀 Alltså det menar jag med glimten i ögat, härlig humor. 😀 Halkade in här från FB. Jag älskade ALLA tre av Malacos Mix vita påsearna. Fy så gott det var. Har inte hunnit smaka halstabletterna än men godiset smaskade vi i oss en massa av. 😀

  2. Jessica Sundberg skriver:

    Att Leva Sunt är en hälsosam balanserad kost utan förbud och pekpinnar. Chips, godis, glass, bullar, kakor, kvarg, chiapudding, kött, fisk, fågel, potatis, ris, bulgur, grönsaker – allt ska kunna ätas, det är mer än fråga om mängd och hur ofta!

  3. Diana skriver:

    Ja absolut, jag menade inget illa med det jag skrev, jag tyckte bara att det lät komiskt eftersom man sällan kopplar godis till något sunt. Jag kämpar med träning och fick också samma box och åt upp en massa så det var inget illa menat, så jag hoppas du inte känner dig påhoppad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *