Fisk i Grillkassen

Idag blev det middag nummer 2 gjort från Grillkassen från Middagsfrid. Kvällens måltid var Grillad regnbåge i foliepaket med romsås.

Då regnet valde att vräka ner just vid middagstid tillagade vi maten i ugnen istället för på grillen. Det funkade jättebra! Något att tänka på med andra ord för er som inte har egen tomt/balkong där man kan grilla. Man kan laga till alla rätter i ugn och stekpanna likväl som på grillen.

Fisken ugnsbakade jag i 200 grader i ca 30 min. Oj, vad den var fin den fisken. Och välsmakande! Mmmmm!!! Färskpotatisen var lika fin den. Finns det något bättre än svensk färskpotatis kokad i dill?! Jag äter den gärna kall på en hårdbrödsmörgås med smör och gräslök och extra salt ovanpå. Det är fina grejer det!!! En smak av svensk sommar helt enkelt. Romsåsen var god. Nu tog vi rödlöken på sidan om då barnen inte gillar rödlök. Fungerar jättebra att bara röra ihop på sin egen tallrik. Grönsakerna (broccoli och haricots verts) som var till var goda och välsmakande. Tyvärr saknades sockerärtorna som också skulle serveras till fisken, men det fick helt enkelt gå lika bra utan.

Rätten får en 5a av mig. Den fick en stark 3a av Mattias. Han tyckte inte fisken smakade särskilt mycket och tillbehören till var goda men inget extraordinärt. Smaken är ju som baken!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. seoceef@gmail.com skriver:

  Middagsfrid

  Homepage: http://matkasse.com/companies/middagsfrid/

  Hej,

  Roligt att du har Middagsfrids matkasse. Jag har gjort en sida där jag samlat Sveriges alla matkassar. Gå gärna in och betygsätt Middagsfrid!

  //Gunnar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *