Förskjuten taco-middag

Tacos är väl de flesta barns favoriträtt?! Gustaf faller dock inte inom denna kategori. Han äter tacos men favoriten är det inte. Jag tror han gillar köttbullar, korv, köttfärssås och kassler mer, men man vet aldrig med Gustaf. Hans favoriträtt varierar från dag till dag beroende på vad han är på för humör. Filippas favoriträtt är det i alla fall.

Vi skulle ha ätit tacos i tisdags men då Filippa åt hos en kompis flyttade vi tacosarna till idag. Det blev alltså kvällens middag. Vi äter med mjukt fahitas-bröd och barnen och jag gör även ”nacho de luxe” (nachochips som toppas med köttfärs och riven ost och micras tills osten smält, på med tillbehör som sallad, gurka, tomat, majs, rädisor, lök, guacamole, tacosås och gräddfil). Tillbehören till våra tacos varierar men vi har alltid ost, sallad, tomat, gurka, lök, guacamole, tacosås och gräddfil. Idag hade vi också paprika, majs, rädisor, bönor och pfefferoni. Gustaf ville idag inte ha någon middag alls, men vi andra åt med god aptit. Hur gott som helst! Längtar redan efter resterna som vi ska äta till lunch imorgon.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *