Vardag kontra helg

De flesta av oss väljer att lyxa till det lite under helgerna. Fredag till söndag unnar vi oss mer av ”livets goda”.  För många innebär det lite dyrare mat, lite fetare mat, efterrätt, godis, glass, snacks, fikabröd etc.  På helgerna dricker många läsk, vin och kanske en och annan drink. Så här gör även vi i vår familj. Jag tycker dock att det är viktigt att få lyxa till det till vardags också då och då, för mig är det lika viktigt.

Jag lyxar gärna till det genom att köpa hem fina delikatesser från speciella delikatessaffärer eller specialavdelningarna på min vanliga affär. Jag har sån tur att ungefär en gång i kvartalet kommer säljare från Delikatessgrossisten till mitt jobb och säljer utvalda varor.  Delikatessgrossisten direktimporterar kvalitetsdelikatesser från bland annat Italien, Frankrike och Spanien. De säljer olivoljor och vinägrar, ostar, oliver och tapenade, handgjord pasta, pesto och andra såser, charkuteriprodukter, marmelader och fruktdelikatesser och mycket mer. De flesta varorna är ekologiskt tillverkade. Jag har köpt flera av deras produkter och de har varit fantastiskt fina och goda och hållit en otroligt hög kvalitet.

Förutom företagsförsäljning säljer Delikatssgrossisten sina produkter via hemsidan där de har en webbutik. Bor man i Stockholm har de en lagerbutik på Lodgatan 1 (Birger Jarlsgatan/Rådmansgatan). Väl värd ett besök. Man får provsmaka och får riktigt bra tips och hjälp.

Delikatessgrossistens har ett systerbolag som heter Kvalitetsvin.se. De importerar ett exklusivt urval vin, öl, champagne och andra alkoholdrycker för direktförsäljning till privatpersoner.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *