Hamburgare till middag
När tiden och orken tryter är det bra att det finns enkel, ganska nyttig och god mat man kan laga till middag utan större ansträngning, varken tids- eller arbetsmässigt. En av dessa är att laga hamburgare till middag. Antingen svänger man snabbt ihop hemgjorda hamburgare eller som denna gång steker upp färdiga, frysta från affären. Valet i affären föll på Lindströms Angusburgare med 99.7% kötthalt. Riktigt bra mat med andra ord! Riktigt saftiga smakrika burgare vi varmt kan rekommendera!
Till hamburgarna serverade jag två olika sorters hamburgerbröd från Korvbrödsbagaren, klassiskt och Bistro brioche. Det klassiska blev i detta fall min favorit. Brioche-brödet tog över för mycket av smaken tycker jag. Vill att köttets smak ska komma fram mer. Sedan isbergssallad, rödlök, tomat, gurka, senap, ketchup och hamburgerdressing. Dressingen var det enda jag gjorde själv enligt mitt klassiska recept. Finns tyvärr ingen köpevariant som går upp mot hemgjord. Den rör man dock ihop på ett par minuter så inget större bekymmer.
En fantastiskt god middag jag gärna serverar oftare även till vardags. Extra bonus är att det är en perfekt rätt att njuta av i gott sällskap kompletterat med en god öl framför något bra på tvn!
Senaste kommentarer